Krypto, mer än bara en fluga

Tjena tjena! Nu är det fredag igen och med rejäl fredagsfeeling är det dags för bloggen att prata om något som är väldigt spännande. Det handlar nämligen om kryptovalutor.

Det är ett ämne som minst sagt varit omdebatterat. Vissa menar att det bara är en fluga som snart kommer att vara förbi, medan andra menar att det är framtidens betalningsmedel.

Bloggen har såklart ingen kristallkula och kan därför inte med säkerhet säga vilket av dessa två läger som kommer att visa sig haft rätt när historien om kryptovalutor en dag ska skrivas. Men bloggen anar vartåt det barkar.

Det är nämligen så, kära läsare, att er favoritbloggare (jag alltså) har börjat dyka allt djupare in i kryptovalutornas värld. Tack vare den eminenta sidan kryptoportföljen.se har bloggen skaffat sig en fin överblick kring hur kryptovalutor fungerar.

Att den eminenta sidan dessutom har ett nyhetsbrev som går ut varje vecka där vi läsare får lära oss en massa matnyttigt om kryptovalutor samt håller koll på vilka trender som gäller.

Snacka om bra service!

Bloggen har än så länge investerat en liten del av sin surt förvärvade kosing i den vanligaste och mest kända kryptovalutan, nämligen Bitcoin.

Bitcoin är givetvis ett spännande ämne som vi skulle kunna lägga otroligt mycket tid på att diskutera, debattera och fördjupa sig i – men kryptovalutornas värld är betydligt större än så.

Här finns mycket att lära sig, många fler ”coins” än bara Bitcoin. Ethereum, till exempel, är en annan stor valuta som är värd att lägga på minnet.

Slutligen måste bloggen invända mot ett av de vanligaste klagomålen som dykt upp när bloggen pratat om kryptovalutor mellan skål och vägg i goda vänners lag.

Även om bloggens vänner för det mesta är fantastiska människor med öppna sinnen så är kryptovalutor något som många fortfarande är skeptiska till.

Bloggen har hänvisat sina mer skeptiska vänner till kryptoportföljen.se. Efter att ha läst på om krypto på denna eminenta hemsida är det nu annat ljud i skällan.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *