Event för vårt företag

För ett par helger sedan kom jag i kontakt med en projektledare från Kampaay.se gällande att arrangera ett event för vårt företag. Vi träffades på en after work och jag föll genast för deras service och välvilja så jag anlitade dem för ett uppstartsmöte inför höstens event för UNT. 

Vid första mötet så gick vi igenom våra egna målsättningar med eventet och vad Kampaay kan erbjuda och hjälpa till med. Vi satte upp små målsättningar som vi satsar på att följa under resans gång. Jag tycker att vi satte upp en väldigt bra plan inför vårt event. Det här året skall vi satsa på att ha ett riktigt event där vi inte snålar till utan faktiskt leverera något stort för våra medarbetare. Ett perfekt läge att göra det efter pandemin, det har varit ett tufft år för många av oss och framför allt våra medarbetare som levt i en osäkerhet större delen av tiden.

Vilka är Kampaay.se?

Kampaay är en plattform som hjälper till med att arrangera event för företag. Här får man en digital plattform som snabbt, enkelt och pålitligt låter företag organisera företagsevent och även privata evenemang. 

På Kampaay.se kan du även arrangera digitala event och teambuilding. Perfekt i såna här tuffa tider där man kanske inte kan träffas lika frekvent. 

Varför valde vi Kampaay.se?

Vi kände tidigt att vi behövde stöd och rådgivning i att arrangera vårt event. Mycket eftersom vi inte har så stor erfarenhet av att arrangera event och sen vill vi göra detta event riktigt bra. Våra medarbetare förtjänar en sjudundranskväll med roliga aktiviteter. 

UNT kan starkt rekommendera Kampaay.se om ni är på väg att arrangera ett företag- eller privatevenemang. Ta kontakt med Kampaay.se och beskriv vad ni behöver hjälp med. Dem kan garanterat hjälpa er med ert kommande evenemang. 


Om ni vill ha tips och råd från oss så kan ni skriva till oss här från hemsidan. Vårt event blev riktigt lyckat i varje fall. Stort tack till Kampaay.se!
Tack för att ni läst vårt blogginlägg och jag hoppas vi ses snart igen. Ta hand om er och var försiktiga i pandemin!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *