Nytt sätt att sluta röka för rökare

Det finns en produkt på marknaden som är väldigt trevlig för personer som ska sluta röka, så kallade El cigaretter. Detta har blivit väldigt populärt och verkar vara en av de bättre sätten att försöka sluta röka.

Därför ska jag och två andra kollegor på kontoret som röker testa dessa El cigaretter och dokumentera utfallet av dessa. Med lite tur så kommer vi tre alltså vara rökfria inom en snar framtid om man går efter statistiken.

Vi kommer löpande att uppdatera hemsidan med information om hur det går för oss tappra krigare, kommer bli mycket spännande, då jag vet att en av kollegorna har väldigt kraftfullt temperament redan. Förhoppningsvis kommer det bli väldigt roligt att se hans utbrott, så länge det inte drabbar mig då såklart.

En el cigarett är alltså en elektronisk cigarett och ska stimulera rökupplevelsen men utan att det skall innehålla alla dåliga ämnen. El cigaretten innehåller ett batteri och ett munstycke där man suger i sig röken. Man rökar alltså ånga.

Som sagt ska det bli fantastiskt roligt att verkligen försöka sluta röka. Enligt statistiken så ska iallafall någon av oss lyckas!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *