En fantastisk kontinentalsäng

Kontinentalsäng
Kontinentalsäng

Som ni alla vet så är jag besatt av min kontinentalsäng från Sängfabriken. I det här inlägget kommer jag att rikta ett stort tack till Sängfabriken.se och deras enormt bra produkter som jag har använt mig av under många års tid.


Jag kan även berätta att jag kommer gå in som ambassadör i Sängfabrikens team och presentera deras nya kontinentalsäng under 2021. Det ska bli superkul och jag är verkligen ärad att få göra detta med gänget.

Hur jag kom jag i kontakt med Sängfabriken?

Jag kom i kontakt med Sängfabriken för säkert 4-5 år sedan när jag skulle köpa en ny kontinentalsäng. Jag blev riktigt imponerad av deras kundtjänst och deras professionalitet. Deras kundtjänst var otroligt hjälpsamma och kunde tipsa om exakt vilken kontinentalsäng som jag hade behov av. Eftersom jag haft en del problem med ryggen så var det viktigt att kontinentalsängen jag köpte var bra för min kropp. Inte nog med att Sängfabriken tipsade om riktigt kvalitativa produkter – jag fick också en riktigt fin rabatt när jag handlade där. Det är verkligen saker man kommer ihåg!

Den stora anledningen till att jag tipsar om dom är för deras fenomenala produkter och deras kundbemötande, men också för att jag under 2022 kommer kliva in som ambassadör för Sängfabriken och deras produkter. Det kommer innebära att jag kommer jobba tillsammans med Sängfabriken och deras kontinentalsängar och delta på mässor och andra typer av evenemang i deras namn. Det kommer bli fruktansvärt kul och jag ser fram emot att bli en i gänget hos Sängfabriken. Vi går mot ett spännande 2021-2022.


Om du har dålig kontinentalsäng idag så kan jag verkligen tipsa dig om att besöka Sängfabriken när du skall handla en ny kontinentalsäng. Deras nätbutik hittar du här.

Tack för att ni läst mitt lilla inlägg om Sängfabriken och hoppas vi ses på mässor i framtiden. Jag kommer stå vid Sängfabrikens monter!

PS. Jag kommer att försöka uppdatera mer här i bloggen framöver. Så glöm inte att kika tillbaka för att få mer tips om produkter och dylikt. Det kommer inte bara att handla om kontinentalsängar framöver 😉 

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *