Onsdag, fast alltid fredag

Idag tog jag kontakt med ett företag som skulle hjälpa mig med enskilt avlopp till huset. En sak ska man säga, det är inte lätt att veta till vem man ska vända sig när man ska ha ett enskilt avlopp i Eskilstuna.

Efter mycket letande hittade jag ett företag som heter Frökärr Entreprenad AB som kunde förklara och leda mig i rätt riktning.

Nu är arbetet igång och jag är väldigt glad och nöjd att jag först och främst tog tag i det, och sedan att jag fick tag i en mycket bra firma.

Anledningen till att jag byta enskild avlopp är helt enkelt att kommunen sa att jag måste göra det. Men sen började frågorna komma upp:

  • Vilket system bör jag ha?
  • Hur vet jag vilken teknisk lösning jag ska ha?
  • Kan jag göra ROT avdrag?
  • Vad säger lagstiftningen gällande små avlopp?

Mycket frågor som kräver svar, så jag kan verkligen rekommendera Frökärr Entreprenad för mycket bra service. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, luta mig tillbaka och se när ”gubbarna jobbar”.

Är det något du undrar över angående arbetet så tveka inte att ta kontakt med mig om det är några enklare frågor och något som jag tänkte på, jag som ändå har gjort arbetet. Det skadar aldrig att fråga!

Ha en fin dag!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *