Sommar i Malmköping

Malmköping

Jag tänkte skriva lite angående mina sommarplaner. Var ska jag ägna mina Fredagar någonstans i sommar. Malmköping ligger i Flen kommun och är beläget i Södermanlands län. Malmköping är inte något ställe man åker till om man vill ha fart och fläkt, men är ett fantastiskt ställe om man vill åka dit med familjen och ta det lugnt.

Det bor endast 2000 personer där ungefär så det är en väldigt trivsam by där alla känner alla vilket ger en en väldigt härlig och skön känsla när man väl är där och semestrar.

För dig som gillar lokaltrafik och allt vad det innebär så finns det ett lokaltrafikmuseum med bland annat spårvagnar från många av Sveriges spårvägsstäder.

För dig som känner att du vill iväg från stressen och storstaden så kan jag varmt rekomendera Malmköping som stad. Det är otroligt fridfullt här och det finns väldigt mycket aktiviteter att göra för familjen. Är det som så att du har svårt att hitta boende i form av camping eller liknande så finns det ett hotell som är fantastiskt fint, det är där jag kommer att spendera ett flertal dagar.

Jag kommer löpande att uppdatera bloggen under sommaren med vad jag gör och var jag är, untfredag är alltid i farten!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *