Fredagsfeeling i sängen

God afton kära läsare!

Fredagstipsen här på untfredag är tillbaka efter ett kortare semesteruppehåll. Som ni alla känner till är semester inget annat än en konstant fredag eller till och med lördag om man ska vara riktigt ärlig. Man kan lugnt säga att fredagskänslan infann sig under alla fyra veckor då det var ledigt.

Men som sagt, nu är fredagstipset tillbaka. En sak jag upptäckte under semestern var att jag helt och hållet har förbisett hur viktig en skön säng är för en bra fredagsfeeling.

I min fredagsrutin ingår frukost på sängen varje fredag och detta är något som blir extra skönt när man har en mjuk och skön ställbar säng att avnjuta morgonens frukost i.

Här tycker jag det helt klart är värt att investera en extra slant när man väl köper en säng så att det blir en riktigt bra säng man köper. Att sova gott och ha en säng att må gott i är verkligen något som förhöjer fredagsfeelingen och faktiskt hela veckans feeling – varje vecka.

Det är faktiskt också väldigt mycket fredagsfeeling att krypa ner mellan lakanen när fredagen närmar sig sitt slut. Har man tur har man ju också någon att krypa ner bredvid och kanske ha lite kul med och då är det ju extra skönt med en stor och mysig säng som man kan ligga och gosa i.

Och även om man sover själv i sin säng är det oerhört skönt att ha en stor och bra säng även om man bara vill koppla av och till exempel lyssna på en podcast medan man chillar. Det är också fredagsfeeling.

Nu närmar sig hösten med stormsteg och då är det dags att börja blicka mot vardagen då fredag bara inträffar en gång i veckan. Nu är jag inne på att planera roliga fredagsaktiviteter. Funderar faktiskt på att prova öl från världens alla länder med start nästa fredag.

En öl varje fredag från ett nytt land är planen jag funderar på. Vi får se om jag sätter den i verket.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *