Lyxa till det varje fredag!

Något som bloggen verkligen kan tala sig varm för är att ha en skön fredagsrutin som gör att den där sköna fredagskänslan infinner sig snabbt. En bra fredagsrutin är skön och avslappnande efter en veckas hårt jobb och för att den ska fungera riktigt klockrent så bör den vara något man verkligen ser fram emot.

Själv har jag jobbat på min fredagsrutin i flera år och den innehåller såväl en avslappnande öl direkt efter jobbet som god mat och härlig musik i högtalarna. Men det är inte förrän nu som den sista pusselbiten verkligen är på plats.

Det är nämligen så att bloggaren nyligen blivit med badkar. Här gjorde bloggaren en större investering i sitt eget välbefinnande och skaffade sig en större variant som även gör bubblor och det är något som verkligen har visat sig vara lyckat.

Varje fredag börjar jag numera med att tappa upp ett skönt bad och ser till att vattnet är sådär perfekt tempererat där det är rykande hett men samtidigt inte så varmt att det bränns.

När vattnet har nått den perfekta temperaturen sjunker jag ner och drar på en skön spellista i högtalarna och så ligger jag där och bara njuter av bubblorna och musiken. Jag tar också med helgens första öl in i badrummet och korkar upp när jag sjunkit ner ordentligt i badet.

Känslan när musklerna börjar slappna av i värmen samtidigt som en immig pilsner inmundigas är magisk och där och då känner jag verkligen att helgen har börjat.

Eftersom det är så skönt att bara i mitt nya badkar brukar det bli någon timme där innan jag kliver upp och känner mig som en helt ny människa. Efter det börjar jag med matlagningen de gångerna jag svänger ihop min egen brakmiddag. Har jag köpt hem chark eller bestämt mig för att beställa hemkörning tar jag istället på mig badrocken och sjunker ner i min favoritfåtölj.

Det kallar jag fredag det!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *